Winnaar

HOMI-co-Creatie:

In de vol gevulde kersttent, die bij Homico achter de winkel staat vond woensdag een andere feestelijke gebeurtenis plaats.
Marja Bakker uit Bosschenhoofd kreeg daar uit handen van de secretaris Wim de Rijck de maandbeker van Oktober 2023. Deze beker en cadeaubonnen won zij met haar inzending van een kleurrijk gemozaïekt bord.
Dit bord had zij gemaakt tijdens een workshop bij Homico en ze was zo trots op dit resultaat dat ze het inleverde voor de wedstrijd (waarin klanten uit de kringloopwinkel een keuze kunnen maken uit een opgepimpt artikel uit de kringloop). En terecht was ze trots, want uit meerdere inzendingen werd Marja deze keer de winnares.

Ook in de krant was aandacht hiervoor:

Homi-co-Creatie juni is gewonnen door een buitenlandse inzending!
Ineke Leferink van Panha Sabay uit Cambodja won met de sokpoppen de prijs van juni 2023.
Van sokken van o.a. Homico maakt Ineke deze popjes samen met haar kleine leergierige Cambodjaanse team.
Panha Sabay maakt (waar mogelijk gratis) speelgoed en zelfleermiddelen van ‘afval’-materiaal voor arme kinderen. Ze gebruiken ook veel knopen, ritsen, gespen en andere textielsluitingen voor oefenkussens voor kleuters om te leren strikken, openen en sluiten.
Met de verkoop van dit tweede kans materiaal ondersteunt Homico de allerarmsten, maar het is ook regelmatig dat het materiaal dus rechtstreeks goed terecht komt…
Klanten kiezen de Homi-co-Creatie winnaar uit de tentoongestelde creaties in de kringloopwinkel. Vooral kinderen van de basisschool het Bossche Hart in Bosschenhoofd waren erg gecharmeerd van de sokpop en herkenden het als een lief zacht vriendje waar je je veilig bij kunt voelen.
De meeste stemmen kwamen deze keer dus van hen, toen de kinderen een workshop volgden bij Homico.
Het bevriende project Stepping Stones zorgt ervoor dat de prijs (naast de eer, de winnaars-beker en tegoedbonnen) ook daadwerkelijk daar overhandigd wordt.
Gefeliciteerd Ineke en succes met je fantastische werk!
Informatie over Ineke en haar werk op www.panhasabay.com

Ineke en haar Cambodjaanse team

Cokkie Swinkels uit Sprundel is de winnares van Homi-co-Creatie in de maand april met haar ketting van stropdas en hergebruikte kralen. De prijs is uitgereikt door de secretaris Wim de Rijck.

https://www.bndestem.nl/van-de-lezer-halderberge/ketting-van-stropdag-en-hergebruikte-kralen~a112ccbf/

HOMI-co-Creatie februari is gewonnen door Tessa Michielse met haar backgammonspel gemaakt van een dienblad uit onze kringloopwinkel. Gefeliciteerd!

Artikel BN DeStem:

Trix Fisher is met haar zelfgemaakte vaasjes de winnaar van december.

Winnaar van november is Ricky Baarendse uit Roosendaal met haar poppenbed gemaakt van een krantenbak

Voorzitter Arnold rijkt de prijs uit aan Ricky

En ook dit staat weer in de krant:

Jolanda Lips heeft de prijs van oktober gewonnen met ” Tweedehands paspop en materialen van Homico”. Ze ontving de prijs van onze voorzitter Arnold.

De Homi-co-creatie prijs van september is gewonnen door Irma Sweere. Zij heeft het puzzel-hoofd gemaakt. Irma is een creatieve huisvrouw woonachtig in Zevenbergen. Ze vond het heel leuk om een prijs te winnen en gaat opnieuw aan de slag met artikelen uit de winkel.

Irma ontvangt hier haar prijs van onze voorzitter Arnold Overdevest

De winnaar van  Homi-co-Creatie augustus is Trix Fischer met haar theepot met warmhouder. Trix  woont in Oud-Gastel. Ze is gepensioneerd leerkracht speciaal onderwijs. Nu doet ze vrijwilligerswerk, roeien en wandelen en als hobby pottenbakken.De prijs werd overhandigd door onze secretaris Wim de Rijck.

Er staat ook weer een leuk stukje in de pers:prijsuitreiking trix fischer

Jory van de Korput is de winnaar van juli met haar schaaltjes gemaakt van elpees.

Stukje in de Bode:

En de winnaar van Homi-co-Creatie juni is…………Boekenkast gemaakt van schilderkunst door Jan Musters. Hier krijgt Jan de felbegeerde prijs uitgereikt door onze voorzitter Arnold.

En weer een leuk stukje in BN DeStem:

Winnaar mei 2022: Jolanda Lips met haar creatie: een aardappelrek voorzien van boompjes.

De prijs van april Homi-co-creatie is gewonnen door Monique Jongmans uit Roosendaal, Monique is werkzaam in de zorg. In haar vrije tijd knutselt ze graag met stoffen.

Klik hier voor het artikel in de Bode.

Linda Reijnders heeft met de opgepimpte schemerlampjes de 1e prijs van Homi-co-creatie maart gewonnen. Linda is werkzaam in de zorg. In haar vrije tijd knutselt ze graag met 2e hands spullen. Op zaterdag 26 maart is de prijs aan Linda uitgereikt. Ze was blij verrast om deze prijs te winnen.

Klik BN DeStem maart voor het artikel in

BN DeStem en Hier voor het artikel in de Bode.

Homi-co-Creatie februari is gewonnen door Sylvia de Bruin met ” skyline Rotterdam”.

Voor het artikel in BN DeStem klik hier 20220310_181746.jpg